Yedeklerimde duran uzun zaman sonra paylasma geregı hıssettim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 98

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
YEDEKLERİMDE DURAN UZUN ZAMAN SONRA PAYLASMA GEREGI HISSETTİM OMER SOLMAZ KARDESIME TESSEKKURLER

PARALA SATILDIGINI DUYDUM VE PAYLASIMA SUNDUM

ALIN KULLANIN ARKADASLAR PARA VERMEDEN

1886 OZEL PANEL LİNKE

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.
Yedeklerimde uzun bir süredir duran bazı önemli dosyalar ya da projeler vardı. Bu dosyaların değerini zamanla fark ettim ve artık paylaşmam gerektiğini düşündüm. Özellikle Knight Online özel sunucu geliştirme alanında uzmanlaşmış biri olarak, yıllar boyunca derlediğim KO server files, emulator yapıları, database dosyaları gibi içerikler birçok geliştirici için faydalı olabilir.

Özellikle USKO ve ROFD gibi eski ama hâlâ aktif olan sistemlerle çalışırken, bazı dosya yapıları zamanla kaybolmuş ya da unutulmuş olabilir. Benim yedeklerimde bulunan bu dosyalar sayesinde hem yeni başlayanlara hem de deneyimli geliştiricilere yol gösterici nitelik taşıyor. Knight Online özel sunucularında kullanılan item.bin, mob.bin, npc.bin gibi temel yapılar, doğru şekilde yapılandırıldığında sunucunuzun performansını ciddi anlamda artırabilir.

Ayrıca, Knight Online oyununda cap 83 ya da cap 70 gibi belirli seviye sınırlarında çalışan sunucular için özel yapılandırmalar hazırladım. Bu yapılar sayesinde oyuncuların deneyimi daha keyifli hale geliyor. KO development sürecinde source code üzerinde yapılan değişiklikler, sunucunun benzersiz bir yapıya kavuşmasını sağlar. Benzer şekilde, KO client edit işlemleriyle oyun istemcisi özelleştirilebilir.

Otomasyon ve kolay kullanım açısından KO bot geliştirme konusunda da bazı deneyimlerim var. Kobot veya KOwotd gibi sistemlerle oyuncular için destekleyici araçlar geliştirilebilir. Ayrıca, KO addon ve MyKO gibi eklentilerle kullanıcı arayüzü daha da geliştirilebilir. Bu tür gelişmeler, hem oyun içi hem de sunucu yönetiminde büyük kolaylıklar sağlar.

Sunucular arasında dikkat çeken isimlerden biri olan Lycaon, Felankor, Ultima gibi karakterlerin özel sunucularında testler gerçekleştirdim. Bu süreçte Warrior, Rogue, Mage, Priest gibi sınıfların dengeleri üzerine çalışmalar yaptım. Oyun içi ekipmanlar olan Chitin Shell, Iron Necklace gibi eşyaların doğruluğunu ve dengesini kontrol etmek önemlidir.

Sonuç olarak, yedeklerimde uzun süre bekletmiş olduğum bu içeriklerin, Knight Online özel sunucu dünyasına katkı sağlaması dileğiyle paylaşıyorum. Umarım bu içerikler yeni projelerin temeli olur ve geliştiriciler için faydalı birer referans noktası haline gelir.

There were some important files or projects that had been sitting in my backups for a long time. I realized their value over time and felt it was necessary to share them now. Especially as someone specialized in Knight Online private server development, content such as KO server files, emulator structures, and database files I've compiled over the years could be useful for many developers.

Especially while working with older but still active systems like USKO and ROFD, certain file structures may have disappeared or been forgotten over time. Thanks to these files stored in my backups, they can serve as a guide for both newcomers and experienced developers. In Knight Online private servers, fundamental structures like item.bin, mob.bin, npc.bin can significantly enhance your server's performance when properly configured.

Additionally, I have prepared special configurations for servers operating at specific level caps like cap 83 or cap 70. These setups make the player experience more enjoyable. Changes made to the source code during KO development allow the server to gain a unique structure. Similarly, the game client can be customized through KO client edit processes.

Regarding automation and ease of use, I also have some experience in KO bot development. Systems like Kobot or KOwotd can provide supportive tools for players. Moreover, user interfaces can be further enhanced with add-ons like KO addon and MyKO. Such developments bring significant conveniences both in-game and in server management.

Among notable server names, I conducted tests on private servers featuring characters like Lycaon, Felankor, Ultima. During this process, I worked on balancing classes like Warrior, Rogue, Mage, Priest. It is crucial to verify the accuracy and balance of in-game items like Chitin Shell, Iron Necklace.

In conclusion, I am sharing these contents, which had remained in my backups for a long time, hoping they will contribute to the Knight Online private server world. Hopefully, these contents will serve as the foundation for new projects and become useful reference points for developers.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt