T-SQL ve SQL SERVER Görsel Eğitim Seti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 113

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
23 KASIM 2026 tarihinde 15 video yüklenmiştir. 24 ve 25 KASIM'da ek olarak 39 yeni video eklenecektir.

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.
T-SQL ve SQL Server Görsel Eğitim Seti ile Knight Online Geliştirme Sürecini Hızlandırın

Knight Online özel sunucu geliştirme sürecinde, veritabanı yönetimi büyük önem taşır. Özellikle SQL Server ve T-SQL bilgisi, KO geliştiricileri için kritik bir beceridir. Knight Lobby olarak, bu altyapıyı daha iyi anlamak ve geliştirmek isteyenlere yönelik görsel eğitim setimizi hazırladık.

Neden T-SQL ve SQL Server?

Knight Online özel sunucularında veritabanı işlemleri, karakter bilgileri, eşyalar, NPC'ler ve harita verileri gibi pek çok şeyi içerir. Bu veriler .bin uzantılı dosyalarda veya doğrudan SQL veritabanlarında tutulabilir. Özellikle ko database üzerinde çalışırken, T-SQL bilgisi olmadan gelişmiş değişiklikler yapmak oldukça zordur.

T-SQL Nedir?

T-SQL (Transact-SQL), Microsoft SQL Server için geliştirilmiş bir sorgulama dilidir. Veri tabanları üzerinde sorgulama, ekleme, silme, güncelleme gibi işlemleri yapmanızı sağlar. Örneğin, bir karakterin envanterine özel bir eşya eklemek ya da bir NPC'nin davranışlarını değiştirmek istiyorsanız, doğru T-SQL komutlarını bilmek gerekir.

Eğitim Setinde Neler Bulacaksınız?

Bu görsel eğitim seti ile aşağıdaki konuları detaylıca öğrenebilirsiniz:
- SQL Server kurulumu ve yapılandırması
- T-SQL temel sorgular (SELECT, INSERT, UPDATE, DELETE)
- Tablo ilişkileri ve JOIN işlemleri
- Stored Procedure ve Function kullanımı
- Knight Online veritabanı örnekleriyle uygulamalı çalışmalar

Knight Online ile Entegrasyon

Knight Online özel sunucularında genellikle item.bin, mob.bin, npc.bin gibi dosyalarla çalışılır. Ancak bazı durumlarda bu veriler doğrudan SQL tablolarında saklanır. Bu sayede, T-SQL ile karakterlerin seviyesini, envanterini, eşyalarını ve daha fazlasını yönetebilirsiniz. Eğitim setimizde bu özelikleri detaylıca ele alıyoruz.

Kimler İçin Uygundur?

Bu eğitim seti, özellikle şu profiller için uygundur:
- Knight Online özel sunucu geliştiricileri (ko development)
- Kaynak kodları ile çalışanlar (ko source code)
- Emulator üzerinde değişiklik yapmak isteyenler (ko emulator)
- Veritabanı yönetimi ile ilgilenenler

Sonuç

Knight Online özel sunucu dünyasında rekabet arttıkça, teknik bilgiye sahip olmak avantaj sağlar. T-SQL ve SQL Server bilgisi, hem mevcut sistemleri daha iyi anlamak hem de yenilikler katmak açısından kilit rol oynar. Bu nedenle, Knight Lobby olarak sunduğumuz görsel eğitim seti ile bu süreci kolaylaştırıyoruz.

Accelerate Your Knight Online Development Process with Visual Training Set for T-SQL and SQL Server

In the process of developing Knight Online private servers, database management holds great importance. Particularly, knowledge of SQL Server and T-SQL is critical for KO developers. As Knight Lobby, we have prepared a visual training set aimed at those who want to better understand and improve this infrastructure.

Why T-SQL and SQL Server?

Database operations on Knight Online private servers include many aspects such as character information, items, NPCs, and map data. These data can be stored in .bin extension files or directly in SQL databases. When working specifically with ko database[/BR], it is quite difficult to make advanced modifications without T-SQL knowledge.

What is T-SQL?

T-SQL (Transact-SQL) is a query language developed for Microsoft SQL Server. It allows you to perform operations such as querying, inserting, deleting, and updating within databases. For example, if you want to add a custom item to a character's inventory or change an NPC's behavior, you need to know the correct T-SQL commands.

What Will You Find in the Training Set?

With this visual training set, you can learn the following topics in detail:
- SQL Server installation and configuration
- Basic T-SQL queries (SELECT, INSERT, UPDATE, DELETE)
- Table relationships and JOIN operations
- Stored Procedure and Function usage
- Practical studies with Knight Online database examples

Integration with Knight Online

In Knight Online private servers, usually files like item.bin, mob.bin, npc.bin are used. However, in some cases, this data is stored directly in SQL tables. This way, you can manage character levels, inventories, items, and more using T-SQL. We cover these features in detail in our training set.

Who Is It Suitable For?

This training set is suitable for the following profiles:
- Knight Online private server developers (ko development)
- Those working with source codes (ko source code)
- Those wanting to make changes on emulator (ko emulator)
- Those interested in database management

Conclusion

As competition increases in the world of Knight Online private servers, having technical knowledge provides an advantage. Knowledge of T-SQL and SQL Server plays a key role in both understanding existing systems better and adding innovations. Therefore, with the visual training set we offer as Knight Lobby, we make this process easier.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)