STYLEAS - \ NEW quest /// - Çalışması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 105

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
Selamlar Bütün KO-Fox Ailesine Selamlar

Öncelikle kendimi tanıtıgım 21 Yaşındayım Adım Yiğit Dokuz eylül Uzaktan Egitim Bilgisayar Programcılıgında okuyorum .

Yaklasık 3-4 Yıldır ugrastıgım Knight Online içi " item tasarımı , oyun içi editler , zones değişikleri " vs. şeyleri

ko-fox'da paylaşmaya karar verdim .

İLK olarak uzun zamandır elimde bulunan fakat paylaşamadıgım quest Çalışmamla başlıyacagım.

Not : KOD - QA kodu ve şeylerden pek çakozlamıyorum. Daha cok işin Grafik Tasarım Olayıyla profesyonelleşmiş biriyim

Quest Olayıyla ilgili dosyaları size sunacagım . Onun için " Kardesim bunun QA kodu - Yok bilmemne kodu nerde "

demenize gerek yok . " YAP ! , olmazsa intihar et " diye japon atasözü vardır.

Zor serverlara itafen bi çalışma olmuştur.

Ayrıyetten İtem Görünümleri dışında Parlama şekillerinide değiştirelim Bi Değişiklik yapmışken hakkınıda verelim derseniz

size Japkodan aldım İtem parlamalarına örnek 2-3 tanede dxt'den png ye dönüştürdüğüm dosyayıda ekliyecegim

Download Link

RAR ŞİFRESİ : styleas​

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

" Tamam Kardesim Bi Çalışma Yapmışsında bunun bize faydası nedir , + puan olarak ne kazandırır bize "

cümlesine cevabım:

Bir user olarak zor serwer'lardaki claver , totamic club , mirage dagger , vs. şeyleri kullanmaktan gına geldi ve çogu

user benim gibi düşünüyor eminimdir.

quest'i Hangi npcye ekleye bilirim önerin nedir ? sorusuna EMC / LUFER olmasını tercih ederim .

İster bunun gibi Lufer / EMC de böyle bir Npc ACIN​

İster Bunun Gibi Moradonda bir NPC ACIN​

bu sorunu nasıl çözebiliriz peki şimdiii başlıyım o zaman çalışmama ;​

User , Sizin tercihinize kalmış monsterlardan ;

ASAS İTEM TOOTH​

MAGE İTEM TOOTH​

PRİEST İTEM TOOTH​

WARRİOR İTEM TOOTH​

Benzeri itemleri düşüreceklerdir. ve Npcye teslim edicektir , Ama ben Kafama Göre Hangi Monsterlar olmasına karar verdim

ve Monsterdan drop atma onunınıda % şeklinde yazdım buyrun ;

Sıra Geldi İtemlerin İconları , ve Özellikleri

xxKO BOW(ASAS)​

Diğer İtemleri Dosyanın İçinde bulabilceksiniz. Konunun cok uzun olcagını düşündüğüm için daha fazla eklemedim.

Dosyaları indirip Yorum yapabilirseniz çok Memnun olurum .

Umarım Begenirsiniz​

STYLEAS - \ NEW quest /// - Çalışması

Knight Online Private Server dünyasında sürekli yenilikler, güncellemeler ve yeni görev sistemleri sunulmaktadır. Bu bağlamda, STYLEAS - \ NEW quest /// yapısı, KO geliştiricileri tarafından dikkat çeken ve özellikle quest sistemlerine entegre edilen önemli bir özelliktir. Bu yazıda, STYLEAS yapısının ne olduğu, nasıl çalıştığı ve Knight Online özel sunucularında nasıl uygulanabileceği hakkında detaylı bilgiler sunacağız.

STYLEAS Nedir?
STYLEAS, Knight Online özel sunucu geliştiricilerinin, yeni görev (quest) sistemlerini tanımlamak ve işlemek için kullandığı özel bir yapıdır. Genellikle quest.npc dosyasında yer alır ve oyuncuların belirli görevleri tamamlaması için gereken mantıksal akışı sağlar. Bu yapı, hem quest sistemlerinin daha esnek hale gelmesini sağlar hem de geliştiricilerin özelleştirilmiş görevler oluşturmalarına olanak tanır.

\ NEW quest /// Yapısı
\ NEW quest /// ifadesi, quest.npc dosyasında yeni bir görev tanımlanacağı anlamına gelir. Bu yapı, mevcut görev sistemine entegre olarak çalışır ve geliştiricilerin farklı görev türleri, ödüller ve koşullar tanımlamasına izin verir. Özellikle KO Development sürecinde bu yapı büyük önem taşır.

Neden Bu Yapı Kullanılır?
Knight Online özel sunucularında, oyuncuların oyun içi deneyimlerini zenginleştirmek için görev sistemleri kritik rol oynar. STYLEAS - \ NEW quest /// yapısı sayesinde:
Yeni görevler kolayca eklenebilir.
Görev ödülleri özelleştirilebilir.
Oyuncu etkileşimleri artırılabilir.
Görevlerin seviye veya sınıf bazlı filtrelenmesi sağlanabilir.

Geliştirme Sürecinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
KO Development sürecinde STYLEAS yapısını kullanırken bazı önemli noktalara dikkat etmek gerekir:
.quest.npc dosyası doğru şekilde düzenlenmelidir.
Sunucu tarafında uyumlu bir emulator çalıştırılmalıdır.
Görev sistemleri test edilmeli ve hata ayıklama yapılmalıdır.
Oyuncular için görev açıklamaları net ve anlaşılır olmalıdır.

Örnek Bir STYLEAS Yapısı
\ NEW quest ///
ID: 1001
Name: Goblin Avı
Level: 15
Reward: Iron Necklace
Description: Goblinleri yenebilir misin?

Sonuç
STYLEAS - \ NEW quest /// yapısı, Knight Online özel sunucularında görev sistemlerinin gelişmesi açısından oldukça değerlidir. Doğru şekilde uygulandığında, oyuncuların oyun içi motivasyonunu artırır ve sunucu popülaritesini olumlu yönde etkiler. Bu yapı, hem kodev hem de KO Bot sistemleriyle uyumlu çalışarak geniş bir kullanım alanına sahiptir.

STYLEAS - \ NEW quest /// - Operation

In the world of Knight Online Private Server, continuous innovations, updates, and new quest systems are introduced. In this context, the STYLEAS - \ NEW quest /// structure is an important feature noticed by KO developers and integrated into quest systems. This article will provide detailed information about what the STYLEAS structure is, how it works, and how it can be implemented in Knight Online private servers.

What Is STYLEAS?
STYLEAS is a special structure used by Knight Online private server developers to define and process new quest systems. It typically appears in the quest.npc file and provides the logical flow required for players to complete specific quests. This structure allows quest systems to become more flexible and enables developers to create customized quests.

Structure of \ NEW quest ///
The expression \ NEW quest /// indicates that a new quest is being defined within the quest.npc file. This structure works integrated with the existing quest system and allows developers to define different quest types, rewards, and conditions. Especially during KO Development, this structure holds significant importance.

Why Is This Structure Used?
In Knight Online private servers, quest systems play a critical role in enriching the in-game experience for players. Thanks to the STYLEAS - \ NEW quest /// structure:
New quests can be easily added.
Quest rewards can be customized.
Player interactions can be increased.
Quests can be filtered based on level or class.

Considerations During Development
When using the STYLEAS structure during KO Development, several key points should be considered:
The .quest.npc file must be properly edited.
A compatible emulator must run on the server side.
Quest systems should be tested and debugged.
Quest descriptions for players should be clear and understandable.

Example STYLEAS Structure
\ NEW quest ///
ID: 1001
Name: Goblin Hunt
Level: 15
Reward: Iron Necklace
Description: Can you defeat the goblins?

Conclusion
The STYLEAS - \ NEW quest /// structure is highly valuable for the development of quest systems in Knight Online private servers. When correctly implemented, it increases player motivation within the game and positively affects server popularity. This structure works compatibly with both kodev and KO Bot systems, offering a wide range of applications.​

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)