1299 SERVER ANDREAM OLARAK KURULU
EKLENMESİ GEREKENLERİN Q.A KODLARI BULAMADIM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
1. ANDREAMDA BEKLERKEN 3 NP GELİYOR BUNU NASIL EKLİCEZ
2. ANDREAMDA 10DK DA BİR KC GELSİN - RANKDAYSA 5 DK DA BİR KC GELSİN
3. SUNDIRIESTE BAYRAK VAR AMA ÇANTAYA ALINMIYOR BUNUN ÇÖZÜMÜ
4. 1299 U SORUNSUZ ŞEKİLDE NP VER İTEM AL NPCSİ İLE BİRLİKTE USKO MARADONA ÇEVİRMEK ?
5. BANKAYA BAŞLANGIÇ İTEMLERİNİ EKLEMEK
BU KONUDA BANA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI
2 YILLIK SUNUCU ALDIM GÜZEL Bİ SW KURUYORUM EKSİKLERİM VAR
DETAYLAR VE WHATSAP: Cep Telefon Numarası Yayınlamak Yasaktır. 204 70 47
TEŞEKÜRLER
EKLENMESİ GEREKENLERİN Q.A KODLARI BULAMADIM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
1. ANDREAMDA BEKLERKEN 3 NP GELİYOR BUNU NASIL EKLİCEZ
2. ANDREAMDA 10DK DA BİR KC GELSİN - RANKDAYSA 5 DK DA BİR KC GELSİN
3. SUNDIRIESTE BAYRAK VAR AMA ÇANTAYA ALINMIYOR BUNUN ÇÖZÜMÜ
4. 1299 U SORUNSUZ ŞEKİLDE NP VER İTEM AL NPCSİ İLE BİRLİKTE USKO MARADONA ÇEVİRMEK ?
5. BANKAYA BAŞLANGIÇ İTEMLERİNİ EKLEMEK
BU KONUDA BANA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI
2 YILLIK SUNUCU ALDIM GÜZEL Bİ SW KURUYORUM EKSİKLERİM VAR
DETAYLAR VE WHATSAP: Cep Telefon Numarası Yayınlamak Yasaktır. 204 70 47
TEŞEKÜRLER
ÖNEMLİ ARKADAŞLAR BAKARMISINIZ. 2 YILLIK SUNUCU MEVCUT EKSİKLER VAR YARDIM!
Merhaba Knight Online severler, KnightLobby.com olarak bizler Knight Online Private Server dünyasında aktif olan geliştiriciler ve oyuncularla bir araya gelmek, tecrübeleri paylaşmak ve projeler geliştirmek için buradayız.
Bugün sizlerle paylaşmak istediğimiz konu oldukça önemli. Elimizde 2 yıllık aktif bir sunucu bulunmakta ancak bazı teknik eksiklikler ve geliştirme ihtiyaçları nedeniyle yardıma ihtiyacımız var.
Sunucumuz Hakkında Bilgiler
Sunucumuz uzun süredir aktif olup, Knight Online özel sunucuları arasında tanınmış bir yere sahip. Ancak zamanla bazı sistemsel eksiklikler oluşmuş. Bu durum hem KO Development hem de KO Source Code tarafında bazı güncellemelerin yapılamamasına sebep oluyor. Özellikle emulator tarafında bazı modül eksiklikleri mevcut.
Sunucumuzda kullanılan dosyalar arasında USKO, ROFD gibi bilinen sistemler yer almakta. Ancak zone server ve database tarafında bazı sorunlar yaşanıyor. Özellikle item.bin, mob.bin ve npc.bin dosyalarında eksiklikler var.
Yapılan Çalışmalar ve Mevcut Durum
Sunucumuzda cap 83 ve cap 70 sistemleri aktif olup, PvP sistemleri çalışır durumda. Ancak bazı KO Bot ve Macro Bot entegrasyonlarında aksaklıklar meydana geliyor. Kobot ve Kowotd gibi bot sistemleri üzerinde çalışıyoruz fakat yeterli bilgiye sahip olmadığımız için yavaş ilerleme kaydediyoruz.
Sunucuda Lycaon, Felankor, Ultima, Juraid gibi boss karakterler ve Warrior, Rogue, Mage, Priest gibi sınıflar aktif. Ancak accessory ve chitin shell gibi item sistemlerinde bazı problemler var.
Yardım Talebi
Elimizdeki sistemde KO Addon, Myko, KO Client Edit gibi konularda deneyimli geliştiricilerin katkılarını bekliyoruz. KO Database ve Server Files tarafında eksik olan bölümleri tamamlamak istiyoruz.
Sunucu tanıtımı ve KO Advertising konularında da destek alınabilir. Özellikle Luferson, Ronark, Delos, Pathos, Karus, El Morad gibi harita sistemleri optimize edilmeli.
Geliştirme Hedefleri
KO Dev sürecinde şu konulara odaklanmayı planlıyoruz:
- Emulator tarafında eksik modüllerin tamamlanması.
- Database optimizasyonu ve KO Filter sistemlerinin entegrasyonu.
- KO Guard gibi güvenlik sistemlerinin kurulması.
- KO 3DMax düzenlemeleri ve görsel iyileştirmeler.
Bu süreçte tecrübeli geliştiricilerin desteklerine ihtiyacımız var.
Sonuç
2 yıllık bir Knight Online Private Server deneyimi bizlere birçok şey öğretti. Ancak eksiklerimizi tamamlamak için birlikte çalışmalıyız. Eğer KO Development veya KO Source Code konularında bilgi sahibiyseniz, lütfen bize ulaşın. KnightLobby.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Her desteğe açığız!
IMPORTANT FRIENDS, CAN YOU CHECK? 2-YEAR SERVER EXISTING, MISSING PARTS, HELP NEEDED!
Hello Knight Online enthusiasts, at KnightLobby.com we gather together with active developers and players in the Knight Online Private Server world to share experiences and develop projects.
Today, the topic we want to share with you is quite important. We have a 2-year active server but due to some technical gaps and development needs, we need help.
Information About Our Server
Our server has been active for a long time and holds a recognized place among Knight Online private servers. However, over time, certain systematic shortcomings have emerged. This situation prevents updates on both KO Development and KO Source Code sides. Especially, there are missing modules in the emulator side.
Known systems like USKO, ROFD are used in our server. However, issues occur in zone server and database areas. Particularly, there are missing parts in item.bin, mob.bin, and npc.bin files.
Current Status and Work Done
Our server operates with cap 83 and cap 70 systems, and PvP features are functional. However, some problems arise during KO Bot and Macro Bot integrations. We work on bot systems such as Kobot and Kowotd, but due to insufficient knowledge, progress is slow.
Boss characters like Lycaon, Felankor, Ultima, Juraid and classes like Warrior, Rogue, Mage, Priest are active. However, there are issues with item systems such as accessory and chitin shell.
Help Request
We are looking for contributions from experienced developers in areas such as KO Addon, Myko, KO Client Edit. We aim to complete missing parts in KO Database and Server Files.
Support can also be received in KO Advertising and server promotion. Map systems like Luferson, Ronark, Delos, Pathos, Karus, El Morad should be optimized.
Development Goals
In the KO Dev process, we plan to focus on:
- Completing missing modules in the Emulator side.
- Database optimization and integration of KO Filter systems.
- Installation of security systems like KO Guard.
- KO 3DMax edits and visual improvements.
In this process, we need support from experienced developers.
Conclusion
Two years of Knight Online Private Server experience has taught us many things. However, we must collaborate to fill in our gaps. If you are knowledgeable about KO Development or KO Source Code, please contact us. You can reach out through KnightLobby.com. We are open to any support!