KO server Da SON NOKTAYI KOYUYORUM HAYIRLI OLSUN-2117-2125 SOURCE+CLIENT+DB+EDITOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 60

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
KNİGHTONLİNE DÜNYASINA SEVGİLERİMLE SİZLERE ARMAĞAN OLSUN.
MERHABA ARKADAŞLAR DÜNYANIN EN İYİ SOURCESİNİ PAYLAŞIYORUM
KO DA SON NOKTAYI KOYUYORUM COK FAZLASI VAR EKSİĞİ YOK HERSEY İSTEDİĞİNİZDEN COK DAHA GÜZEL
HATASIZDIR DOSYALAR 1 AY TEST EDİLMİŞTİR PATLAMA YOK SOURCE CLİENT EDİTÖR KOD VE DB DAHA NE OLSUN ENGÜZELİ BUNLAR
KO SEVER DOSTLARIMA ARMAĞANIMDIR
BU DOSYALARDA OKADAR COK EMEK VARDIRKİ ANLATMAYA ZAMAN YETMEZ
BENİM EMEĞİM COKTUR AMA EMEGİ GECEN TUM KİŞİLERE SELAM OLSUN
BU DOSYALARDAN BASKA HİÇBİR ŞEYE BİRDAHA GEREK DUYMAYACAKSİNİZ NEDEDİM EKSİK YOK
BU FORUMA VE YÖNETİCİLERİNE TESEKKÜR ETMENİZ YETERLİDİR ONLARİN ARACİLİĞİ İLE
PAYLASİYORUM SİZDE SAHİP OLUYORSUNUZ KENDİNİZE COK İYİ BAKİN
ARTIK O KOD BU KOD ARAMAYIN HERSEY BİTMİŞ PROJEDİR
ARAYAN ARKADASLARİNİZİ BU FORUMA DAVET EDİP BU DOSYALARİ EDİNMESİNİ SAĞLAYİN
SELAM OLSUN TÜM TÜRKİYE VE EART.

KO SERVER
sistem gereksimleri:
SQLServer2016Media
SSMS-Setup-ENU
Editör içindedir: bunu kurmadan build alamassınız c ye cıkarın
boost_1_63_0-msvc-14.0-64.exe
SOURCE VİSUAL BASİC 2015 GUNCELLEME YAP KURUNCA VB YE SQL 2026 ((VB Yİ GÜNCELLEME YAPMADAN BOSSTU KURMAYIN))

ÖZELLİK:
NELER YOKKİ İÇİNDE ESKİ CLEVER GÖREVİ PERİ KÖPEK TOPAÇ SPİNNER TOP TÜM ZONE LER TÜM GUESTLER MİLİTARY CAMP
UKODA OLMAYAN KOREKO İTEMLERİ JAPKO İTEMLERİ PREMİUM SİSTEMLERİ KOREKO HARİTALARİ MİLYONLARCA GÜZELLİK
BUNU DENEMEYEN BEN SERVER KURARİM DEMESİN COK İDDALİYİM COK AMA COK SEVECEKSİNİZ.

SQLKurulum:
Denetim Masasına Gidin ve ODBC X64 Yapılandırmasını Seçin
KO_MAIN
VERSION
KO_GAME
PC ISMINIAÇ

BİRDE UNITY PROJEM VAR ALIP İSTEDİĞİNİZ DEİŞİKLİĞİ YAPABİLECEĞİNİZ
HAZIR KO ASSET İ VERİYORUM UNİTİYE YÜKLEYİP GÜLE GÜLE KULLANIN
BİTMİŞ BİR PROJE DİR HARİKA SEYLER ORTAYA CIKARABİLİRSİNİZ VE SON OLARAK
HAZIR APK HALİNDE TELEFON OYUNU YAPTIM NACİZANE UFKUNUZ AÇİLSİN DİYE ONUDA ANDROİD CİHAZİNİZA YÜKLEYİP OYNAYİN
DAHA COK UNİTY PROJESİ VAR ELİMDE KO İLE ALAKALİ CİGABAYTLARİ YUKSEK DİYE UPLAYAMIYORUM NET HIZI DÜSÜK ÇEŞİT CEŞİT
PROGRAMLAR VE ANLATIM VAR UYGUN OLDUGUMDA BUNLARİDA PAYLASACAĞİM DOĞRU PROGRAM DOĞRU YOL VE SINIRSIZ PROJELER CIKARABİLİRSİNİZ
AKSİ TAKTİRDE YOLUNUZU KAYBEDERSİNİZ BUNLARİ SÖYLEYEN BANA KİMSE OLMADİ SİZLER ZAMANİNİZİ BİZLER GİBİ HARCAMAYİN BARİ
KO-UNITY PROJE CALISMASI:
Unity 64-5.5.0p4 KULLANIN
VEYA 5.3.5f1
3DSMAX2016 KULLANILMISTIR PROJEDE

Download :

dLE8rL.jpg
[/url][/IMG]
KO Server Da SON NOKTAYI KOYUYORUM HAYIRLI OLSUN-2117-2125 SOURCE+CLIENT+DB+EDITOR

Knight Online özel sunucuları dünyasında uzun zamandır aktif olan geliştiriciler ve oyuncular için önemli bir dönüm noktası olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle 2117 ve 2125 arası patch sürümleri üzerinde çalışan geliştiriciler için artık tam anlamıyla 'son nokta' konumunda olan bu proje, hem kaynak kodlar hem de veritabanı, editör ve istemci dosyaları ile birlikte tam bir dökümantasyon niteliği taşımaktadır. Bu yazıda, Knight Online özel sunucu geliştiricileri için hayırlı bir adım olan bu kaynağı detaylıca inceleyeceğiz.

Knight Online 2117-2125 Arası Gelişim

Knight Online’un 2117-2125 arası patch versiyonları, birçok özel sunucu geliştiricisi tarafından tercih edilen ve stabilite açısından en çok test edilen dönemler arasında yer almaktadır. Bu patch aralığında sunucuların daha az hata vermesi, oyun mekaniklerinin daha net tanımlanmış olması ve aynı zamanda geliştiricilerin kolayca müdahale edebilir yapısı sayesinde, KO geliştirme ortamı için altın bir dönem olarak anılmaktadır. 2117-2125 arası patch’ler ile sunucular, hem USKO hem de ROFD tabanlı sistemlerde çalıştırılabilmektedir. Bu versiyonlar, hem PvP hem de PvE odaklı sunucular için ideal altyapıyı sunmaktadır.

Source + Client + DB + Editor Paketi Nedir?

Bu paket, Knight Online özel sunucu geliştiricileri için neredeyse eksiksiz bir çözüm sunmaktadır. İçerisinde;
- Source kodları: Sunucu tarafı kodlamalar, gameplay mekanikleri, filtreleme sistemleri, olay yönetimi gibi tüm backend süreçlerini içerir.
- Client dosyaları: Oyuncuların gördüğü arayüz, grafikler, efektler ve kullanıcı deneyimi ile ilgili frontend dosyalarıdır.
- Veritabanı dosyaları (DB): item.bin, mob.bin, npc.bin gibi oyun içi tüm verileri barındıran kritik dosyalardır. Bu dosyalar sayesinde geliştiriciler, özel eşyalar, görevler veya NPC’ler tanımlayabilir.
- Editörler: Dosyalar üzerinde değişiklik yapabilmek için geliştiricilerin kullandığı özel yazılımlardır. item.bin, mob.bin, quest.bin gibi dosyalar üzerinde doğrudan müdahale imkanı sunar.

Neden 2117-2125 Versiyonları Kullanılmalı?[/BR]

2117-2125 patch aralığı, hem teknik hem de deneyimsel açıdan birçok avantaja sahiptir:
- Stabilite: Bu versiyonlarda hata oranı düşüktür ve geliştiricilerin karşılaştığı çökmeler minimum seviyededir.
- Topluluk Desteği: Pek çok forum, GitHub deposu ve Discord sunucusunda 2117-2125 tabanlı sistemler için destek bulunabilmektedir.
- Geliştirme Kolaylığı: Kaynak kodlar daha anlaşılır ve modifiye edilebilir yapıdadır. Özellikle USKO ve ROFD temelli sistemler için geniş kaynak mevcuttur.
- PvP/PvE Dengesi: Bu patch aralığında oyun içi dengeler daha tutarlıdır. Bu sayede sunucular hem rekabetçi hem de eğlenceli bir yapıya kavuşur.

Paket İçeriğiyle Sunucu Kurulumu Nasıl Yapılır?[/BR]

Sunucu kurulumu için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Source kodlarını derleyin ve executable dosyaları alın.
2. Database dosyalarını MySQL ya da MSSQL üzerine aktarın.
3. Client dosyalarını sunucuya entegre edin.
4. Editörler yardımıyla item.bin, mob.bin gibi dosyalarda değişiklikler yaparak sunucunuza özel içerikler ekleyin.
5. Test aşamasını başlatın ve gerekli ayarlamaları yapın.

Knight Lobby Üzerinden Destek ve Paylaşım[/BR]

Knight Lobby (https://knightlobby.com) platformu üzerinden, bu tür kaynak kodları ve geliştirici dosyaları hakkında bilgi alabilir, toplulukla paylaşım yapabilirsiniz. Burada hem yeni başlayanlar hem de profesyonel geliştiriciler için bolca kaynak ve rehber bulunmaktadır. Bu tür projelerin paylaşılması, Knight Online özel sunucu dünyasının gelişmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

Sonuç[/BR]

KO Server Da SON NOKTAYI KOYUYORUM HAYIRLI OLSUN-2117-2125 SOURCE+CLIENT+DB+EDITOR paketi, Knight Online özel sunucu dünyasında uzun süredir beklenen kapsamlı ve detaylı bir çözümdür. Hem yeni başlayan geliştiriciler hem de опытli developerlar için büyük bir fayda sağlayacaktır. Bu kaynaklar sayesinde, hem daha stabil hem de daha özgün sunucular kurulabilir. Bu altyapı sayesinde Knight Online özel sunucu dünyasında yeni bir dönem başlıyor gibi görünüyor.

KO Server Da SON NOKTAYI KOYUYORUM HAYIRLI OLSUN-2117-2125 SOURCE+CLIENT+DB+EDITOR

In the world of Knight Online private servers, this project represents a significant milestone for developers and players who have been active for a long time. Particularly for developers working on patch versions between 2117 and 2125, this resource now stands as the ultimate 'final point', offering complete documentation including source codes, databases, editors, and client files. In this article, we will examine this valuable resource that marks a beneficial step for Knight Online private server developers in detail.

Development Between Knight Online Patches 2117-2125

The patch versions between 2117 and 2125 of Knight Online are among the most preferred and extensively tested periods by many private server developers. Due to the stability of these patches, clear definition of game mechanics, and the easily modifiable structure, this era is considered golden in KO development environments. With these patches, servers can run on both USKO and ROFD-based systems. These versions provide the ideal infrastructure for both PvP and PvE-focused servers.

What Is the Source + Client + DB + Editor Package?

This package provides an almost complete solution for Knight Online private server developers. It includes:
- Source codes: Include all backend processes such as server-side coding, gameplay mechanics, filtering systems, and event management.
- Client files: Contain frontend assets like UI, graphics, effects, and user experience elements seen by players.
- Database files (DB): Critical files like item.bin, mob.bin, and npc.bin which hold all in-game data. Developers can define custom items, quests, or NPCs using these files.
- Editors: Specialized tools used by developers to make modifications on files. They allow direct editing of files like item.bin, mob.bin, quest.bin.

Why Should You Use Patch Versions 2117-2125?[/BR]

The 2117-2125 patch range offers many technical and experiential advantages:
- Stability: Error rates are low in these versions, and crashes encountered by developers are minimal.
- Community Support: Many forums, GitHub repositories, and Discord servers offer support for systems based on 2117-2125 patches.
- Ease of Development: The source codes are more understandable and modifiable. Extensive resources exist for USKO and ROFD-based systems.
- PvP/PvE Balance: In-game balances are more consistent in these patches, making servers both competitive and fun.

How to Set Up a Server with This Package?[/BR]

You can follow these steps to set up your server:
1. Compile the source codes and obtain executable files.
2. Import the database files into MySQL or MSSQL.
3. Integrate the client files into your server.
4. Modify files like item.bin and mob.bin using editors to add custom content to your server.
5. Start testing and make necessary adjustments.

Support and Sharing via Knight Lobby[/BR]

Through the Knight Lobby platform (https://knightlobby.com), you can access information about such source codes and developer files, and share with the community. There are abundant resources and guides available here for both newcomers and experienced developers. Sharing such projects is highly important for the growth of the Knight Online private server scene.

Conclusion[/BR]

The KO Server Da SON NOKTAYI KOYUYORUM HAYIRLI OLSUN-2117-2125 SOURCE+CLIENT+DB+EDITOR package is a comprehensive and detailed solution long awaited in the Knight Online private server world. It provides great benefits for both new and experienced developers. Thanks to these resources, more stable and unique servers can be built. This infrastructure signals the start of a new era in the Knight Online private server scene.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt