Knight Server Kurmak İçin Gereken Tüm Dosyalar - Videolu Anlatım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 89

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder

Merhaba arkadaşlar server kurmak isteyen arkadaşlara mükemmel bir paylaşım daha... Hemen sizinde knight serveriniz olsun 🙂

Öncelikle şunu belirtmek isterim bu dosyaların ve videonun sahibi darklenox adlı kişidir

Source Link (Programlamadan Anlamayan Server Files İndirsin Direk):

[HIDE-REPLY] [/HIDE-REPLY]
Knight Online özel sunucuları dünyasına adım atmayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Bu rehberde, Knight Server kurmak için gerekli tüm dosyaları ve bunların nasıl kullanılacağını detaylı olarak ele alacağız. KnightLobby olarak, bu konuda tecrübeli bir ekip olarak, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli geliştiriciler için kapsamlı bir rehber hazırladık.

Knight Server Nedir?
Knight Server, Knight Online oyununun özel sunucu (private server) versiyonudur. Orijinal oyundan farklı olarak kendi kurallarınızı belirleyebileceğiniz, karakter seviyesi, item oranları gibi parametreleri özelleştirebildiğiniz bir yapıdır. Sunucu kurulumu sırasında bazı temel dosyalara ihtiyaç duyulur. Bu dosyalar sunucu çalışmasının temel taşlarıdır.

Gerekli Temel Dosyalar
Knight Server kurulumu yapabilmek için aşağıdaki temel dosyalara sahip olmanız gerekir:

- Emulator: Sunucunun temel motorudur. KO Emulator olarak da bilinir. En yaygın türleri среди USKO, ROFD ve iKO'dur.
- Database (DB): Oyuncuların verilerinin, itemlerin ve NPC'lerin tutulduğu veritabanıdır. Genellikle SQL formatında gelir.
- Server Files: Oyunun sunucu tarafında çalışması için gerekli olan temel dosyalardır. Bunlara örnek olarak item.bin, mob.bin, npc.bin sayılabilir.
- Zone Server: Harita ve bölge verilerini yöneten sistemdir. Sunucunun coğrafi yapısını tanımlar.
- Client Edit: Oyun istemcisinin modifiye edilmiş halidir. Özel sunucuya bağlanabilmek için gereklidir.

Sunucu Kurulumu İçin Önerilen Sistem Gereksinimleri
Sunucunuzun sorunsuz çalışması için minimum sistem gereksinimlerine dikkat etmelisiniz:

- İşlemci: Intel Core i5 veya üzeri
- RAM: En az 8 GB (daha fazlası önerilir)
- SSD Disk: Hızlı veri erişimi için SSD tercih edilmelidir
- Windows Server 2012 veya üzeri işletim sistemi

Videolu Anlatım
Sunucu kurulumunu görsel olarak öğrenmek isteyen kullanıcılar için kapsamlı bir video anlatımı hazırladık. Bu videoda emulator kurulumundan database ayarlarına kadar her adımı adım adım anlatıyoruz. Videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Hata Ayıklama ve Sorun Giderme
Kurulum sırasında karşılaşabileceğiniz yaygın hatalar şunlardır:

- Bağlantı hatası: Database bağlantısı sağlanamazsa oluşur. Config dosyasını kontrol edin.
- Client uyumsuzluğu: Doğru client edit sürümünü kullandığınızdan emin olun.
- Zone server hatası: Harita dosyaları eksikse veya bozulmuşsa oluşur.

Knight Online özel sunucu dünyasında başarılı olmak istiyorsanız, bu dosyaları eksiksiz ve doğru şekilde kullanmanız şarttır. KnightLobby olarak, bu alanda size destek olmaya devam edeceğiz.

All Files Required for Knight Server Installation - Video Guide
If you are planning to enter the world of Knight Online private servers, you are in the right place. In this guide, we will detail all the files required to set up a Knight Server and how to use them properly. As KnightLobby, with our experienced team, we have prepared a comprehensive guide for both newcomers and experienced developers alike.

What Is Knight Server?
Knight Server is a private server version of Knight Online. Unlike the original game, it allows you to define your own rules and customize parameters such as character levels and item drop rates. Some essential files are required during server installation, which serve as the core elements for the server operation.

Required Basic Files
To install a Knight Server, you need to have the following basic files:

- Emulator: This is the core engine of the server. Also known as KO Emulator. The most common types are USKO, ROFD, and iKO.
- Database (DB): It stores player data, items, and NPCs. Usually provided in SQL format.
- Server Files: These are the essential files required for the game to run on the server side. Examples include item.bin, mob.bin, and npc.bin.
- Zone Server: Manages map and area data. Defines the geographical structure of the server.
- Client Edit: This is a modified version of the game client. Required to connect to the private server.

Recommended System Requirements for Server Installation
For your server to operate without issues, pay attention to the minimum system requirements:

- CPU: Intel Core i5 or higher
- RAM: At least 8 GB (more is recommended)
- SSD Drive: SSD should be preferred for faster data access
- Operating System: Windows Server 2012 or newer

Video Tutorial
For users who prefer to learn the server installation visually, we have prepared a detailed video tutorial. In this video, we explain every step from emulator installation to database configuration. You can access the video here.

Debugging and Troubleshooting
Common errors you might encounter during installation include:

- Connection error: Occurs if the database connection cannot be established. Check your config file.
- Client incompatibility: Ensure that you are using the correct client edit version.
- Zone server error: Happens if map files are missing or corrupted.

To succeed in the Knight Online private server world, you must use these files completely and correctly. As KnightLobby, we will continue to support you in this area.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt