HER ŞEYİ SATTIM! - BÜYÜK UPGRADE! - ÇANTA BİR ANDA PATLADI! - AKADEMİ SERİSİ 4 - DeathKO
Selamlar knightlobby olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.HER ŞEYİ SATTIM! - BÜYÜK UPGRADE! - ÇANTA BİR ANDA PATLADI!
Akademi Serisi 4’e hoş geldiniz, arkadaşlar! Bu seferki yazımda yaşadığım en dramatik ve aynı zamanda en verimli dönemi sizlerle paylaşacağım. Evet, doğru duydunuz: her şeyi sattım.
Geçtiğimiz birkaç ay boyunca eski donanımım, ikinci el oyuncaklarım, hatta koleksiyonlarım bile pazara çıktı. Neden mi? Çünkü yeni bir evren kurmak istiyordum. DeathKO adlı bu yolculukta performans, kararlılık ve mükemmel grafikler artık zorunluluk haline gelmişti. Eski sistemim, günlük işlerimi hallediyordu ama büyük projelerde sınırlarını gösteriyordu. Özellikle XenForo tabanlı forumlarımda yüksek trafik anlarında donmalar yaşanıyor, video render süreleri hayal kırıklığı yaratıyordu.
Ve işte büyük upgrade geldi! Tamamen yeniden düşünülmüş, güçlendirilmiş ve geleceğe yönelik bir altyapı kurdum. İşte bu yeni sistemin kalbinde yatanlar:
• İşlemci: En son nesil çok çekirdekli işlemci ile donatıldım. Artık aynı anda binlerce kullanıcıyı barındıran forumlarda bile akıcılık esastır.
• Anakart: Genişletilebilirlik ve hızı bir araya getiren premium anakart seçimi.
• RAM: Büyük veri setleriyle çalışmak, büyük toplulukları yönetmek için bolca bellek şart!
• Depolama: NVMe SSD’lerle dolu bir düzine çanta… Çanta bir anda patladı demiştim ya, işte o ‘çanta’ burada!
Bu yeni donanım sayesinde knightlobby.com üzerindeki tüm içeriklerim, forumlarım ve akademi videolarım çok daha hızlı yüklenecek. Kullanıcı deneyimi artık sıfır gecikmeli ve sonsuz ölçeklenebilir. Özellikle XenForo temelli forumlarda BBCode işleme hızı, medya entegrasyonları ve gerçek zamanlı etkileşimler gibi kritik noktalarda devrim yarattı.
XenForo ile Video ve Fotoğraf Ekleme Rehberi!
Yeni sistemim sayesinde artık Akademi Serisi videolarımda size doğrudan XenForo’nun gücünden bahsedebilirim. Örneğin, bir forum mesajında video eklemek istediğinizde:
1. Videonuzu YouTube veya desteklenen bir platforma yükleyin.
2. XenForo editöründe medya butonuna tıklayın ve URL’yi yapıştırın.
3. Otomatik olarak gömülü oynatıcı oluşturulur!
Aynı şekilde fotoğraf eklemek için ise:
• Doğrudan dosya yükleyebilir,
• Veya knightlobby.com üzerinden barındırılan görselleri