Gün 150 l Knight Online Oynayarak EV ALMAYA ÇALIŞIYORUM! #knightonline #keşfet #knightonlinefarm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 116

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder

Gün 150 l Knight Online Oynayarak EV ALMAYA ÇALIŞIYORUM! #knightonline #keşfet #knightonlinefarm

Selamlar knightlobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Gün 150 l Knight Online Oynayarak EV ALMAYA ÇALIŞIYORUM!

Merhaba sevgili Knight Online ailesi!

Bugün sizlerle, oyuna başladığım ilk günden itibaren geçen 150 günün ardından neredeyse bir ev alma hayalimi gerçekleştirmeye çalıştığım maceramı paylaşacağım. Tabii ki bu süreç hiç de kolay değildi — sabah akşam farm yapmak, güvenli alanlarda geçen saatler, düşman klanların sürekli izdihamları ve elbette bol bol ‘kaybedilen eşyalar’ ile dolu bir yolculuk oldu.

Nasıl başladım?
150 gün önce sıfırdan başladım: 12 seviye şifacı, tek bir zırhsız karakter. İlk haftalarda sadece Goblin Mağarası’nda toz pembe topluyordum. Ama zamanla strateji geliştirdim: gece vakitlerinde daha az insan olduğu için düşük riskli bölgelerde farm yapmaya başladım. Günde ortalama 4-5 saat oynuyorum ve bu sürede elde ettiğim altın, eşyalar ve ganimetlerle biriktirdiğim parayı dikkatle yönettim.

Farm stratejim ve taktiklerim
En büyük yardımcı ‘akıllı farm’ oldu. Sadece tek başına güçlü düşmanlara değil, grup halinde zayıf ama bolca çıkan canavarlara odaklandım. Özellikle Kara Orman ve Ejderha Mağarası bölgeleri benim için altın madeni gibiydi. Ayrıca, güvenli trade yapabileceğim platformları iyi araştırdım. Burada devreye knightlobby.com girdi — güvenli trade, hızlı destek ve şeffaf fiyat listesi sayesinde binlerce altını güvenle satıp, ihtiyacım olan eşyaları ucuza temin edebildim.

Dikkat! Sahtekârlara karşı korun!
Bu süreçte birkaç kez dolandırıldığımı itiraf etmeliyim. Özellikle özel mesajla gelen ‘hızlı altın veren’ kişiler cazip tekliflerde bulundu. Ama knightlobby.com gibi güvenilir bir platform sayesinde artık tüm işlemlerimi orada yapıyorum. Site, hem Türkçe destek sunuyor hem de anlık canlı destek ekibiyle her türlü sorunu hızlı çözüyor. Gerçekten büyük bir rahatlama!

Görsel ve video içerik eklemek isteyenler için:

Knight Online’da başarılı olmak sadece zaman değil, aynı zamanda doğru kaynaklara ulaşmakla da ilgilidir. Ben kendi farm rotalarımı videolaştırdım ve knightlobby.com üzerinden paylaştım. Sitenin ‘Rehberler’ bölümünde siz de kendi stratejilerinizi görebilir, diğer oyuncuların videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca, site üzerinden ekran görüntüsü yüklemek ve forumda paylaşmak oldukça kolay — sadece Resim Ekle butonuna tıklayın, dosyanızı yükleyin ve BBCode otomatik olarak oluşturuluyor!

150. gün: Neredeysem?
Şu anda 85 seviyede bir Okçu’yum ve biriktirdiğim altınla küçük bir ev almayı hedefliyorum. Hedefim, 200. güne kadar şehrin merkezinde konumlanmış, 3 oda ve bahçeli bir eve sahip olmak. Bu yolculukta asla yalnız olmadığımı biliyorum — hem arkadaşlarımla kooperatif farm yaptık hem de knightlobby.com topluluğundan ilham aldım.

Unutmayın: Sabır, strateji ve güvenilir kaynaklar, Knight Online’da zengin olmanın sırrıdır.

#knightonline #keşfet #knightonlinefarm
DAY 150: TRYING TO BUY A HOUSE WHILE PLAYING KNIGHT ONLINE!

Hello dear Knight Online family!

Today, I’ll share my adventure of trying to fulfill my dream of buying a house after 150 days since I first started playing the game. Of course, this journey was anything but easy — endless farming sessions, hours spent in safe zones, constant raids from enemy clans, and plenty of ‘lost items’ along the way.

How did I start?
150 days ago, I began from scratch: a level 12 healer with no armor. In the first weeks, I was only collecting pink dust in the Goblin Cave. But over time, I developed a strategy: I started farming in low-risk areas during nighttime when fewer players were online. I play about 4–5 hours daily and have carefully managed the gold, items, and loot I’ve collected.

My farming strategy and tactics
The biggest helper was ‘smart farming.’ Instead of targeting strong enemies alone, I focused on groups of weaker monsters that dropped items frequently. Especially the Black Forest and Dragon Cave zones were like gold mines for me. Also, I thoroughly researched safe trading platforms. This is where knightlobby.com came into play — thanks to its secure trading system, fast support, and transparent price lists, I could safely sell thousands of gold and acquire needed items at low prices.

Warning! Protect yourself from scammers!
I must admit, I was scammed a few times during this process. Especially those who sent private messages offering ‘instant gold’ made tempting offers. But now, thanks to reliable platforms like knightlobby.com, I conduct all my transactions there. The site offers Turkish language support and instant live chat assistance to resolve any issue quickly. It’s truly a huge relief!

For those who want to add visuals and videos:

Success in Knight Online isn’t just about time — it’s also about accessing the right resources. I recorded my own farming routes and shared them via knightlobby.com. On the site’s ‘Guides’ section, you can view your own strategies, watch other players’ videos, and easily upload screenshots to the forum — just click the Add Image button, upload your file, and BBCode is generated automatically!

Day 150: Where am I now?
Currently, I’m an Archer at level 85, and with the gold I’ve saved, I’m aiming to buy a small house. My goal is to own a centrally located, 3-room house with a garden by day 200. I know I’m not alone on this journey — I’ve farmed cooperatively with friends and drawn inspiration from the knightlobby.com community.

Remember: Patience, strategy, and trustworthy resources are the secrets to becoming rich in Knight Online.

#knightonline #discover #knightonlinefarm
İyi seyirler!

knightlobby.com - Knight Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt