Bedava vps server sahibi olmak isteyen içeri buyursun bu olay kaçmaz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 75

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
HERKESİZ BEDAVA VPS SERVERI OLSUN İSTETİM VE BÖYLE BİR KONU AÇTIM

YAPMANIZ GEREKEN KOLAY VE SADECE VPS SERVERLE KISITLI DEĞİL GERÇEKTENDE CİDDİ MİKTARDA PARALAR KAZANA BİLİRSİNİZ...

ARKADAŞLAR ANLATMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE ŞUNLARI BELİRTMEK İSTERİM DAHA ÖNCE BİRÇOK ALIŞVERİŞ SİTESİ OLSUN ÜYE TOPLARAK PARA KAZANMA OLSUN BİRÇOK SİTENİN BOŞ VAATLERİNE İNANLAR OLMUŞTUR.FAKAT BU ANLATACAĞIM OLAY BUNLAR ARASINDA DEĞİLDİR...

ÖNCELİKLE TABİKİ HAKLI OLARAK İNANMAYA BİLİRSİNİZ VE ZORLİCAK DEĞİLİM...BELLİ BİR ZAMAN HARCAMADAN KÜCÜK MİKTARDADA OLSA İLK BES DAKİKA İÇİNDE PARANIZIN "PAYPAL" HESABINA YATTIĞINI GÖRDÜNÜZDE BOŞ BİR VAAT OLMADIĞINI ANLAYACAKSINIZ.BENDE BAŞLARDA SİZİN ŞÜPHEYLE YAKLAŞTIM AMA DENEMEKTEN ZARAR ÇIKMAYACAĞI İÇİN İNANIN SADECE 5 DAKİKA İNCELEDİM VE HESABIMDA "0,30 KURUŞ", "0,83 KURUŞ" HATTA "0,02 KURUŞ" GİBİ KÜÇÜK MİİKTARLARI GÖRDÜĞÜMDE ŞAŞIRDIM VE KISA SÜREDE BU MİKTARI "5,83 TL" OLARAK BİRİKTİĞİNİ GÖRDÜM SİSTEM BİR "TL" DAHİ KAZANSANIZ KENDİ "PAYPAL" HESABINIZA BUNU AKTARMAYA OLANAK SAĞLIYOR.BÖYLECE HESAPTAKİ PARANIZIN ÖDENMEME GİBİ BİR OLASILIK OLMADIĞINI KANITLIYOR.

ARKADAŞLAR PEKİ BU BAHSEDECEĞİM SİSTENİN ÇIKARI NE ? DERSENİZ ŞÖYLE AÇIKLAYIM SİZİN YAPMANIZ GEREKEN ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE ÜYE OLDUKTAN SONRA SİTEDE BULUNAN "HEMEN KAZAN" DİYE BİR ŞEÇENEK VAR.ORADAN SADECE ÇEŞİTLİ SİTELERİ ZİYARET (ŞUNUN ALTINI ÇİZİYORUM KÖTÜ İÇERİKLİ BİR SİTE YOK VE ZATEN 1 SANİYELİĞİNE ZİYARET EDECEĞİNİZ SİTEYE TIKLAMADAN ÖNCE SİTEDEN GELECEK OLAN KAZANCI GÖREBİLMEKTE MÜMKÜN).SİTENİN ÇIKARI İSE SİZİN ZİYARET ETTİĞNİZ SİTELERDEN KOMİSYON ALMAK VE KOMİSYONUN BİR KISMINI SİZE DAĞITMAK.AYNI ZAMANDA UZUN SÜREDİR PARA DAĞITAN BİR SİTE.

BAŞKA BİR ÖZELLİĞİDE ÖRNEĞİN SADECE SİTELERE TIKLAMAKLA KALMAYIP HERGÜN AYNI SİTERELERE TEKRAR TIKLADIĞINIZDA AYNI PARAYI TEKRAR TEKRAR KAZANA BİLİYORSUNUZ.FAKAT BİR SİTEYE GÜNDE "1 KERE" TIKLAYIP PARA KAZANA BİLİYORSUNUZ BUNUN YANINDA İZLEDİĞİNİZ VİDEO BAŞINA İNDİRDİĞİNİZ PROGRAM BAŞINA HATTA HERGÜN OYNADIĞIMIZ WEB TABANLI BİR OYUNU SADECE BİLGİSAYARINIZA YÜKLEYEREKDE YÜKSEK MİKTARDA PARA KAZANA BİLİYORSUNUZ.

ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİMKİ KESİNLİKLE KÖTÜ AMACLA BİR BİLGİLENDİRME YAPMIYORUM HEP BERABER BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK KAZANALIM İSTEDİM.ARKADAŞLAR ÜYE OLDUKTANSONRA ZATEN SİTEDE BENİM BURADA ANLATAMADIĞIM BİR ÇOK SEY HAKKINDADA BİLGİ SAHİBİ OLACAKSINIZ.AYNI ZAMANDA SİTENİN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ KENDİ ARKADAŞINIZI DAVET ETTİĞİNİZ ZAMAN (ARKADAŞLARINIZI DAVET EDECEĞİNİZ ZAMAN SİTENİN SİZE ÖZEL VERDİĞİ DAVET LİNKİNİ KULLANMAYI UNUTMAYIN).(BU PARANTEZ İÇİNDE VERDİĞİM BİLGİYİ SİZ MADUR OLMAYIN DİYE BİLGİLENDİRMEK İÇİN VERİYORUM).DAVET ETTİĞİNİZ KİŞİLERDEN HATTA DAVET ETTİĞİNİZ KİŞİLERİNDE DAVET ETTİĞİ KİŞİLERİN KAZANLARININ YARISI KADARDA PARA EXTRADAN HESABINIZA YÜKLENMİŞ OLUYOR.SİSTEM OLAĞAN ÜSTÜ ÇALIŞIYOR.

BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKUR EDERİM İNŞALLAH PARAYA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARIN İŞİNE YARAR.LİNKİ VERİYORUM LİNKTEN KAYDOLA BİLİRSİNİZ....

Bedava VPS Server Sahibi Olma Fırsatı

Knight Online gibi MMORPG oyunlarında özel sunucu (private server) kurmak isteyenler için bedava VPS (Virtual Private Server) alternatifleri oldukça değerlidir. Özellikle Knight Online emulator geliştiricileri ve KO dev yapan oyuncular için maliyetleri düşürmek adına bedava VPS sunucuları büyük avantaj sağlar. Ancak bu konuda dikkat edilmesi gereken bazı önemli detaylar vardır.

Bedava VPS Nedir?

VPS, sanal özel sunucu anlamına gelir. Genellikle ücretli olarak sunulan bu hizmetler, bazı platformlarda sınırlı da olsa ücretsiz olarak verilmektedir. Bedava VPS sunucular, küçük projeler için ideal olabilir; ancak sınırlamaları nedeniyle büyük trafikli sunucularda sorunlara yol açabilir. Özellikle Knight Online server files çalıştırmak isteyenler için dikkatli seçim yapılması gerekir.

VPS Sunucu Kurulumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir KO emulator kurulumu sırasında VPS sunucunuzun donanım kapasitesi, internet bağlantısı ve uptime süresi çok önemlidir. Bedava VPS sunucularında genellikle CPU, RAM ve disk alanı sınırlıdır. Bu durum, zone server veya ebonyshard gibi sistem bileşenlerinin stabil çalışmasını engelleyebilir. Ayrıca, bazı bedava VPS sağlayıcıları trafiği sınırlayabilir ya da sunucuyu belirli aralıklarla yeniden başlatmak zorunda kalabilir.

Bedava VPS Alternatifleri

Bazı platformlar, öğrenci veya geliştirici hesapları için bedava VPS sunucular sunar. Örneğin GitHub Student Pack veya Amazon AWS Free Tier gibi hizmetler bu altyapıyı sağlayabilir. Ancak bu hizmetler genellikle sınırlı süreli olup, daha sonra ücret talep edebilir. Bu nedenle uzun vadeli projeler için bu tür sunucular önerilmez.

Knight Online İçin VPS Kullanımı

Knight Online özel sunucuları çalıştırmak istiyorsanız, doğru bir VPS seçimi yapmanız kritik öneme sahiptir. KO server files ve KO database gibi dosyaların sağlıklı bir şekilde çalışması için en az 2GB RAM ve 2 CPU çekirdekli bir sistem önerilir. Ayrıca, item.bin, mob.bin ve npc.bin gibi dosyaların erişim hızı yüksek SSD diskler üzerinde tutulmalıdır.

Bedava VPS Sunucularının Riskleri

Bedava VPS sağlayıcıları genellikle kar amacı gütmeyen kuruluşlar değildir. Bu yüzden verdiğiniz verilerin güvenliği risk altında olabilir. Ayrıca, sunucularınız anons edilmeksizin kapatılabilir. Bu da özellikle aktif bir KO pserver yönetiyorsanız ciddi bir problem teşkil eder. Güvenilirlik açısından, düşük bütçeye sahip kullanıcılar için düşük ücretli VPS tercih etmek, tamamen ücretsiz olanlardan daha güvenlidir.

Knight Lobby ve VPS Hizmetleri

Knight Lobby, Knight Online private server dünyasında kaliteli içerik ve destek sunmayı hedefler. Sitenin sunduğu kaynaklar sayesinde KO development, KO source code ve diğer teknik konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca, özel sunucu kurulumlarında doğru VPS sağlayıcısını nasıl seçeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Getting a Free VPS Server Opportunity

For those wanting to set up private servers in MMORPGs like Knight Online, free VPS (Virtual Private Server) alternatives are quite valuable. For Knight Online emulator developers and players doing KO dev, free VPS servers can significantly reduce costs. However, there are important details to consider in this area.

What Is a Free VPS?

VPS stands for Virtual Private Server. Although these services are usually paid, some platforms offer them for free with limitations. Free VPS servers can be ideal for small projects; however, their restrictions may cause issues on high-traffic servers. Those running Knight Online server files must be careful when choosing their options.

Considerations When Setting Up a VPS Server

During a KO emulator setup, your VPS server’s hardware capacity, internet connection, and uptime duration are very important. Free VPS servers often have limited CPU, RAM, and disk space. This can prevent system components such as zone server or ebonyshard from running stably. Additionally, some free VPS providers may limit traffic or require periodic server restarts.

Free VPS Alternatives

Some platforms offer free VPS servers for student or developer accounts. Examples include GitHub Student Pack or Amazon AWS Free Tier. However, these services are often limited in time and may charge later. Therefore, they are not recommended for long-term projects.

Using VPS for Knight Online

If you want to run Knight Online private servers, selecting the right VPS is critical. For KO server files and KO database to function properly, at least 2GB RAM and a dual-core CPU system are recommended. Also, files like item.bin, mob.bin, and npc.bin should be stored on fast-access SSD drives.

Risks of Free VPS Servers

Free VPS providers typically do not operate as non-profit organizations. Therefore, the security of your data may be at risk. In addition, your servers might be shut down without notice. This could pose serious problems if you manage an active KO pserver. For reliability, users with low budgets should consider low-cost VPS instead of completely free options.

Knight Lobby and VPS Services

Knight Lobby aims to provide quality content and support in the Knight Online private server world. Through the resources provided by the site, you can gain knowledge about KO development, KO source code, and other technical topics. Moreover, you can learn how to choose the correct VPS provider during private server setups.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)