Avcısoft source ve serverlerindeki dolandırıcılık ve trojen keyloger

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 109

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder

Takip et Yukarı taşı Avcısoft almış olduğum server için 85 bin tl ödedim fakat dosyalarım hep açıklar vardı ve knightonline.exe içinde dll yolu ile koyulmuş trojen ve truva atı tespit etiğimde dosyayı temizlemeleri gerketiğini söyle diğimde benden ek para taleb etttiler yetmedi birde source açık koydular alt tarafı bi generator oto kırdırmak için 10 bin tl talep ettiler bir forum linkinde az önce denk geldim bir adama ve acs sine ifitra ve tehditler ediyorlarıdı hakımıı savununcada tehdit ettiler murat beni tehdit etti tehdit mesajı aşşağdaki gibidir. web adresleri LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ kendilerini adlarını soyatlarını t..c nolarını telefon numaralarını paylaşmak isterdim ama sadece web site adreslerini yazacağım kvkk suçu işlemek istemiyorum aşşağdaki mesaj muratan alıntıdır. çıkıpta desinler bu mesajları biz yazmadık diyemezle rçunkü avcısoft oyunları hepsi bugludur ve serverleri patlamaktadır kendilerini 18.08.2026 dava edeceğim anadolu yakası cumhuriyet başs avcılığı mulakat savcısına. Risc' Alıntı:
sicilim ve suç kaydım oldukça yüksek semtimizde hayatı hızlı yaşıyoruz he sen sadece biriyle karıştırıyon güzellik beni 😀 biz yaptıgımız işin sonunu düşünmeyiz suçlu bizsek yanmayı biliriz yakmayıda no problem 😀

gökhan diye biri yok avcısoft ekibinde benimde ismim recep murat kaya okey dostum bende bir avcısoft çalışanıyım bu arada sen ne anlatıyon ben hala anlamadı

<h4 class="bbHeading"><a class="u-anchorTarget" name="-ekli-dosyalar"></a>Ekli dosyalar#-ekli-dosyalar</h4>
  • <li data-xf-list-type="ul">
    20603.png
    3.9 KB · Görüntüleme: 0
Alıntı Cevapla
Rapor
Yazar
<h3 class="bbHeading"><a class="u-anchorTarget" name="-farm_server"></a> #-farm_server[/HEADING]
KY Kıdemli Üye KY Üye
  • <li data-xf-list-type="ul">Mesajlar
    104 <li data-xf-list-type="ul">Tepki puanı
    1

cuv08z7.jpg

Takip et Yukarı taşı
Avcısoft almış olduğum server için 85 bin tl ödedim fakat dosyalarım hep açıklar vardı ve knightonline.exe içinde dll yolu ile koyulmuş trojen ve truva atı tespit etiğimde dosyayı temizlemeleri gerketiğini söyle diğimde benden ek para taleb etttiler yetmedi birde source açık koydular alt tarafı bi generator oto kırdırmak için 10 bin tl talep ettiler bir forum linkinde az önce denk geldim bir adama ve acs sine ifitra ve tehditler ediyorlarıdı hakımıı savununcada tehdit ettiler murat beni tehdit etti tehdit mesajı aşşağdaki gibidir.

web adresleri LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ

kendilerini adlarını soyatlarını t..c nolarını telefon numaralarını paylaşmak isterdim ama sadece web site adreslerini yazacağım kvkk suçu işlemek istemiyorum aşşağdaki mesaj muratan alıntıdır. çıkıpta desinler bu mesajları biz yazmadık diyemezle rçunkü avcısoft oyunları hepsi bugludur ve serverleri patlamaktadır kendilerini 18.08.2026 dava edeceğim anadolu yakası cumhuriyet başs avcılığı mulakat savcısına.

Risc' Alıntı:
sicilim ve suç kaydım oldukça yüksek semtimizde hayatı hızlı yaşıyoruz he sen sadece biriyle karıştırıyon güzellik beni 😀 biz yaptıgımız işin sonunu düşünmeyiz suçlu bizsek yanmayı biliriz yakmayıda no problem 😀

gökhan diye biri yok avcısoft ekibinde benimde ismim recep murat kaya okey dostum bende bir avcısoft çalışanıyım bu arada sen ne anlatıyon ben hala anlamadı

<h4 class="bbHeading"><a class="u-anchorTarget" name="-ekli-dosyalar-2"></a>Ekli dosyalar#-ekli-dosyalar-2</h4>
  • <li data-xf-list-type="ul">
    20603.png
    3.9 KB · Görüntüleme: 0
Alıntı Cevapla
Rapor
Yazar
<h3 class="bbHeading"><a class="u-anchorTarget" name="-farm_server-2"></a> #-farm_server-2[/HEADING]
KY Kıdemli Üye KY Üye
  • <li data-xf-list-type="ul">Mesajlar
    104 <li data-xf-list-type="ul">Tepki puanı
    1

cuv08z7.jpg

Buraya güzel birşeyler karala 🙂
Yukarı taşı
Dosya ekle
Paylaş:
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp E-posta Link

[TABLE=full][TR]<th></th><th> Benzer konular</th><th> Forum</th><th></th><th></th><th> Tarih</th>[/TR][TR][TD][/TD][TD]NASIL YAPILIR AVCISOFT HWID BAN KALDIRICI SOURCE ![/TD][TD]Sohbet - Tartışma - Konu Dışı[/TD][TD]58[/TD][TD]3K[/TD][TD]12 Kas 2026[/TD][/TR][TR][TD][/TD][TD]ÖNERİ AVCİSOFT ve CURSEACS DİKKAT[/TD][TD]Sohbet - Tartışma - Konu Dışı[/TD][TD]19[/TD][TD]2K[/TD][TD]2 Şub 2026[/TD][/TR][/TABLE]
Buraya güzel birşeyler karala 🙂 Yukarı taşı
Dosya ekle
Paylaş:
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp E-posta Link

[TABLE=full][TR]<th></th><th> Benzer konular</th><th> Forum</th><th></th><th></th><th> Tarih</th>[/TR][TR][TD][/TD][TD]NASIL YAPILIR AVCISOFT HWID BAN KALDIRICI SOURCE ![/TD][TD]Sohbet - Tartışma - Konu Dışı[/TD][TD]58[/TD][TD]3K[/TD][TD]12 Kas 2026[/TD][/TR][TR][TD][/TD][TD]ÖNERİ AVCİSOFT ve CURSEACS DİKKAT[/TD][TD]Sohbet - Tartışma - Konu Dışı[/TD][TD]19[/TD][TD]2K[/TD][TD]2 Şub 2026[/TD][/TR][/TABLE]
Avcısoft Source ve Serverlerindeki Dolandırıcılık ve Trojan Keylogger Hakkında Bilgilendirme

Giriş
Knight Online özel sunucuları dünyasında, özellikle KO geliştirme (ko development), KO source kodları ve emulator süreçleri oldukça popülerdir. Ancak bu alanda bazı şüpheli firmalar veya bireyler, kullanıcıların güvenini kazanmak için sahte kaynaklar, dolandırıcı projeler ve hatta kötü amaçlı yazılımlar sunmaktadır. Bunlardan birisi de Avcısoft'un sunduğu source ve server dosyalarıdır. Bu yazıda, Avcısoft tarafından sunulan source kodlarında gizlenmiş olan trojan keylogger ve dolandırıcılık faaliyetleri üzerine detaylı bilgi vereceğiz.

Avcısoft Nedir?
Avcısoft, bazı Knight Online özel sunucusu (ko private server) geliştiricileri tarafından tanıtılan bir sunucu sağlayıcısı ve source kod satıcısıdır. Ancak zamanla kullanıcılar tarafından, sunduklarının çoğu kez sahte, eksik ya da zararlı yazılım barındırdığı tespit edilmiştir. Özellikle KO emulator ve KO source code gibi önemli dosyalar üzerinden kullanıcıları kandırmaya çalıştığı belirlenmiştir.

Kaynak Kodlarda Gizlenen Tehlike: Trojan Keylogger
Bazı kullanıcılar, Avcısoft tarafından sağlanan source kodlara erişim sağladıktan sonra, sistemlerinde beklenmedik aktiviteler fark etmişlerdir. Yapılan analizler sonucunda, bu source kodların bir kısmının derlenirken içine trojan ve keylogger kodlarının yerleştirildiği anlaşılmıştır. Bu tür zararlı yazılımlar, kullanıcıların kişisel bilgilerini çalmak, sunucu verilerini ele geçirmek ve daha fazlasını yapmak için tasarlanmıştır.

Neden Bu Kadar Önemli?
Knight Online özel sunucuları (private server) geliştiricileri, genellikle büyük miktarda veri, kullanıcı bilgisi ve zaman harcarlar. Bu nedenle, kullandıkları source kodların güvenli olması büyük önem taşır. Güvenilmeyen bir kaynaktan alınan kodlar, tüm sunucuyu tehlikeye atabilir. Özellikle KO database (ko db) ve server files (ko server files) gibi dosyaların güvenliği sağlanmadığında, sunucu sahipleri büyük risklerle karşı karşıya kalabilirler.

Kullanıcılar Ne Yapmalı?
Avcısoft gibi şüpheli kaynaklardan source kod veya emulator satın alırken dikkatli olunmalıdır. Alım yapmadan önce mutlaka kullanıcı yorumları, forumlarda yapılan deneyim paylaşımları incelenmelidir. Ayrıca, alınan her kod mutlaka güvenilir anti-virüs ve malware tarayıcıları ile kontrol edilmelidir. Knight Online özel sunucularında kullanılan yaygın dosyalar olan item.bin, mob.bin, npc.bin, zone server yapıları gibi dosyalar da aynı şekilde güvenilir kaynaklardan edinilmelidir.

Alternatif Kaynaklar
Güvenilir KO development süreci için, KnightLobby gibi sitelerde paylaşılan bilgilerden yararlanabilirsiniz. Burada sunulan KO source ve emulator bilgileri, topluluk tarafından test edilmiş ve güvenilir olarak kabul edilmiştir. Ayrıca, KO client edit, KO bot (macro bot), KO addon gibi konularla ilgilenen geliştiriciler için de güvenilir kaynaklar mevcuttur.

Sonuç
Avcısoft ve benzeri kaynaklar üzerinden alınan source ve server dosyaları, kullanıcıların hem maddi hem de teknik açıdan zarar görmesine neden olabilir. Özellikle trojan ve keylogger içeren kodlar, sunucuların çökmesine, kullanıcı verilerinin çalınmasına sebep olabilir. Bu nedenle, güvenilir kaynaklara yönelmek ve dikkatli hareket etmek büyük önem taşır. Knight Online özel sunucuları (pserver) dünyasında gelişim ve ilerleme için doğru bilgiye ulaşmak, güvenli kaynakları tercih etmek şarttır.

Fraud and Trojan Keylogger in Avcısoft Source and Servers

Introduction
In the world of Knight Online private servers, especially within ko development, KO source codes and emulator processes are quite popular. However, some suspicious companies or individuals in this field offer fake sources, fraudulent projects, and even malicious software to gain users' trust. One of them is the source and server files provided by Avcısoft. In this article, we will provide detailed information about the trojan keylogger and fraudulent activities embedded in the source codes provided by Avcısoft.

What is Avcısoft?
Avcısoft is a server provider and source code seller introduced by some Knight Online private server (ko private server) developers. However, over time, users have discovered that many of their offerings are often fake, incomplete, or contain malicious software. Particularly through KO emulator and KO source code files, they have been found attempting to deceive users.

The Hidden Danger in the Source Code: Trojan Keylogger
Some users noticed unexpected activity on their systems after gaining access to source codes provided by Avcısoft. Analysis revealed that trojan and keylogger codes were embedded into these source codes during compilation. Such malware is designed to steal personal user information, hijack server data, and more.

Why Is This So Important?
Developers of Knight Online private servers (private server) typically invest significant amounts of data, user information, and time. Therefore, ensuring the security of their source codes is crucial. Sources from untrusted providers can put the entire server at risk. Especially when KO database (ko db) and server files (ko server files) are not secured, server owners may face serious risks.

What Should Users Do?
Be cautious when purchasing source codes or emulators from suspicious sources like Avcısoft. Before making any purchase, review user comments and experiences shared on forums. Additionally, every received code should be checked with reliable antivirus and malware scanners. Files commonly used in Knight Online private servers such as item.bin, mob.bin, npc.bin, zone server structures should also be obtained from trusted sources.

Alternative Sources
For reliable KO development processes, you can benefit from information shared on sites like KnightLobby. The KO source and emulator information provided here has been tested and approved by the community. Moreover, there are trusted resources available for developers interested in KO client edit, KO bot (macro bot), KO addon, etc.

Conclusion
Source and server files obtained from Avcısoft and similar sources can cause both financial and technical damage to users. Codes containing trojans and keyloggers can lead to server crashes and theft of user data. Therefore, it is critical to turn to reliable sources and act carefully. In the world of Knight Online private servers (pserver), achieving progress and development requires accessing accurate information and choosing secure sources.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt