ACİL YARDIM OTO MASTER VE BAŞLANGIÇ LEVELİNİ AYARLİYAMİYORUM YARDIM!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
Arkadaşlar sql 2008 kullanıyorum bi türlü level ayarını yapamadım başlangiç leveli 60 yapmak istiyorum master açık istiyorum nasıl yapıcam
ACİL YARDIM OTO MASTER VE BAŞLANGIÇ LEVELİNİ AYARLIYAMIYORUM YARDIM!

Knight Online özel sunucularında (pserver) oyun geliştirme sürecinde birçok geliştirici veya sunucu sahibi, karakterin başlangıç seviyesini ve otomatik master sistemini ayarlamada zorlanabilir. Özellikle yeni başlayanlar için bu ayarlar karmaşık görünebilir. Bu yazıda, ACİL YARDIM OTO MASTER VE BAŞLANGIÇ LEVELİNİ AYARLIYAMIYORUM YARDIM! sorununa odaklanarak, Knight Online özel sunucu (KO PSERVER) geliştirme sürecinde bu ayarların nasıl yapılacağını adım adım anlatacağız.

Knight Online Başlangıç Leveli Ayarlama

Knight Online özel sunucularında bir karakterin hangi seviyede oyuna gireceğini belirlemek için bazı dosyalarda değişiklik yapılması gerekir. Genellikle bu ayarlar server files (sunucu dosyaları) içerisinde yer alır. Özellikle cap 70 ya da cap 83 gibi sistemlerde bu değerler önemlidir.

Sunucu dosyalarında bulunan Character.ini ya da benzeri yapılandırma dosyalarında başlangıç leveli ayarı bulunur. Burada StartLevel olarak belirtilmiş satıra girilen değer, oyuncunun karakteri yaratırken başlayacağı seviyeyi belirler. Örneğin buraya 10 yazarsanız karakteriniz 10. seviyeden başlayacaktır. Ancak dikkat edilmesi gereken başka ayarlar da vardır. Bu ayarlar hem KO Development hem de KO Source Code üzerinde değişiklik yapmayı gerektirir.

Otomatik Master Sistemi Nedir?

Otomatik master sistemi, oyuncunun belirli bir seviyeye ulaştığında otomatik olarak master atlamasını sağlayan yapıdır. Bu sistem sayesinde oyuncuların her seviyede manuel olarak master atlaması gerekmez. Bu özellik genellikle KO Bot sistemleriyle de entegre çalışabilir. Otomatik master sistemi, oyuncu deneyimini artırır ve oyun içi progresyonu kolaylaştırır. Ancak doğru ayarlanmazsa karakterlerin beklenmedik seviyelerde master atlaması gibi sorunlar yaşanabilir.

Hatalar ve Çözümler

Bazı durumlarda, başlangıç seviyesi veya otomatik master sistemi ayarları yapıldığı halde değişikliklerin uygulanmaması gibi sorunlarla karşılaşılabilir. Bunun birkaç nedeni olabilir:

- Server files (sunucu dosyaları) doğru şekilde güncellenmemiş olabilir.
- Client edit işlemleri eksik veya yanlış yapılmış olabilir.
- Zone server (bölgeler sunucusu) ile character server (karakter sunucusu) senkronize edilmemiştir.
- Database (DB) üzerindeki karakter verileri eski kalabilir.

Doğru Ayar İçin Ne Yapmalıyız?

Öncelikle sunucu dosyalarınızın güncel olduğundan emin olun. Eğer KO Emulator kullanıyorsanız, emulatorünüzün sürümüne uygun ayarları yapmalısınız. Server files kısmında character.ini, game.ini gibi dosyaları kontrol edin. Başlangıç seviyesi için StartLevel, otomatik master için ise AutoMaster ayarlarını bu dosyalarda yapabilirsiniz.

Ayrıca, Knight Online Database (DB) üzerindeki karakter tablolarında da bu ayarlar yansıması için gerekli düzenlemeler yapılmalıdır. Özellikle yeni bir sunucu başlatıyorsanız, DB dosyalarını eksiksiz yüklediğinizden emin olun. Item.bin, Mob.bin, Npc.bin gibi dosyalar da karakter seviye ve skill ayarlarıyla doğrudan bağlantılıdır.

Knight Online Private Server Geliştirme İpuçları

Knight Online özel sunucularında geliştirme yaparken dikkat etmeniz gereken bazı önemli konular vardır:

- Her zaman yedek alın. Sunucu dosyalarında değişiklik yapmadan önce mutlaka yedek alın.
- Test sunucusu kullanın. Canlı sunucuda doğrudan değişiklik yapmayın.
- Community geri bildirimlerini dikkate alın. Oyuncuların istekleri size yeni fikirler verebilir.
- Güvenlik önlemlerini unutmayın. Knight Online Guard gibi koruma sistemlerini kullanarak hile ve bot kullanımını engelleyin.

Sonuç

Knight Online özel sunucularında başlangıç leveli ve otomatik master ayarları, kullanıcı deneyimi açısından son derece önemlidir. Doğru yapılandırıldığında hem oyuncular daha keyifli bir oyun deneyimi yaşar hem de sunucu yöneticileri daha az teknik problemle karşılaşırlar. Bu yazıyla birlikte, ACİL YARDIM OTO MASTER VE BAŞLANGIÇ LEVELİNİ AYARLIYAMIYORUM YARDIM! sorusuna kapsamlı bir yanıt verdik. Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, KnightLobby üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

URGENT HELP! I CAN'T SET AUTO MASTER AND STARTING LEVEL! HELP!

In the development process of Knight Online private servers, many developers or server owners may struggle with setting the starting level and auto master system for characters. These settings can appear complex especially for beginners. In this article, we will focus on the issue URGENT HELP! I CAN'T SET AUTO MASTER AND STARTING LEVEL! HELP! and explain step by step how these settings are made in Knight Online private server (KO PSERVER) development.

Setting Starting Level in Knight Online

To determine the level at which a character enters the game in Knight Online private servers, modifications must be made in certain files. Usually, these settings are located within the server files. Especially in systems like cap 70 or cap 83, these values are important.

The configuration file such as Character.ini in the server files contains the starting level setting. The value entered in the row labeled StartLevel determines the level at which the player starts upon creating their character. For example, entering 10 here means your character will start at level 10. However, there are other settings that need attention. These settings require modifications both in KO Development and KO Source Code.

What is Auto Master System?

The auto master system allows players to automatically advance their master level once they reach a certain level. This feature eliminates the need for manual master advancement at every level. This system can also integrate with KO Bot systems. It enhances the player experience and simplifies progression within the game. However, if not configured correctly, unexpected master advancements at unwanted levels may occur.

Errors and Solutions

Sometimes, even after configuring the starting level or auto master system, changes might not take effect. There could be several reasons for this:

- The server files may not have been updated properly.
- Client edit processes may have been incomplete or incorrect.
- The zone server and character server may not be synchronized.
- Character data in the database (DB) may be outdated.

What Should Be Done for Correct Configuration?

Firstly, ensure your server files are up-to-date. If you are using KO Emulator, make sure the settings match the version of your emulator. Check files like character.ini, game.ini in the server files section. You can adjust the StartLevel for the starting level and AutoMaster for the auto master system in these files.

Also, necessary changes should be made in the Knight Online Database (DB) so that these settings reflect correctly in the character tables. Particularly when launching a new server, ensure you have loaded the DB files completely. Files such as Item.bin, Mob.bin, Npc.bin are directly connected to character level and skill configurations.

Tips for Knight Online Private Server Development

There are several important points to consider when developing Knight Online private servers:

- Always create backups. Before making changes to server files, always take a backup.
- Use a test server. Do not make direct changes on the live server.
- Consider community feedback. Player requests can provide you with new ideas.
- Don't forget security measures. Use protection systems like Knight Online Guard to prevent cheating and bot usage.

Conclusion

In Knight Online private servers, starting level and auto master settings are extremely important in terms of user experience. When configured correctly, both players enjoy a more enjoyable gaming experience and server administrators encounter fewer technical issues. With this article, we have provided a comprehensive answer to the question URGENT HELP! I CAN'T SET AUTO MASTER AND STARTING LEVEL! HELP!. If you need more information, you can contact us via KnightLobby.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt