1299 10061 hatası Lütfen yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 241

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
Arkadaşlar sanal pc den server açtım.Server fileslerin açılışında hiç hata almıyorum.Launcher den start geliyor.İd şifre yazıyorum server listesi geliyor tıklıyorum ve 10061 hatası alıyorum.Server filesleri de ayarladım ama neden böyle oluyor bir türlü çözemedim yardım edermisiniz.

Login ayarları

myko

myko

Server files olarak Soacs v34 var.Kendi ebezeneri açılmıyor kırılmış ebezener ile açıyorum LÜTFEN YARDIM

Modem Philips SNA 6500 192.168.2.2 ye 15100 ve 15001 portları açık bazıları localda port önemli değil diyor ama onuda denedim olmadı bi yardım lütfen

LOGİN İNİ

EBEZENER

AJUARD

1299 10061 Hatası Nedir ve Nasıl Çözülür?

Knight Online özel sunucularında oyun sırasında karşılaşılan yaygın hatalardan birisi olan 1299 10061 hatası, oyuncuların oyun içi aktivitelerini ciddi şekilde etkileyebilir. Bu hata genellikle sunucu ile istemci arasındaki bağlantı sorunlarından veya bazı yapılandırma eksikliklerinden kaynaklanmaktadır. Bu nedenle, doğru adımlarla hata tespiti ve çözümü oldukça önemlidir. Özellikle KO Private Server dünyasında aktif olan kullanıcılar için bu hatayı hızlıca gidermek, daha keyifli bir oyun deneyimi yaşamalarını sağlayacaktır.

Hatanın Kaynağı

1299 10061 hatası, genellikle istemci tarafında meydana gelen bir hata kodudur. KnightOnLine.exe dosyası ile sunucu arasında bir bağlantı kopukluğu yaşandığında bu hata oluşabilir. Bu durum, yanlış sunucu ayarları, eski istemci sürümleri veya ağ yapılandırmasındaki hatalar nedeniyle ortaya çıkabilir. Ayrıca, bazı özel sunucular için geliştirilen emülatörlerin (örneğin USKO, ROFD) uyumsuz yapılandırmaları da bu hatayı tetikleyebilir.

Knight Online Özel Sunucularında 1299 10061 Hatası ile Karşılaşan Oyuncular İçin Öneriler

Öncelikle, hatanın çözümü için sunucu dosyalarının kontrol edilmesi gereklidir. Sunucu yöneticinizle iletişime geçerek serverfiles dosyalarının güncel olup olmadığını sorgulamak iyi bir başlangıç olacaktır. Eğer sunucu dosyalarında bir problem varsa, bu hata tekrarlanmaya devam edebilir. Özellikle KO emulator yazılımlarında yapılmış küçük hatalar bile bu mesajı getirebilir. Bu nedenle, sunucu tarafında çalışan Zone Server ve Game Server yapılarının doğru yapılandırıldığından emin olunmalıdır.

İstemci Tarafında Yapılması Gerekenler

İstemci tarafında, Knight Online client dosyalarınızın bütünlüğü kontrol edilmelidir. Özellikle client edit işlemleri yapan oyuncular için bazı dosya bozulmaları bu hatayı tetikleyebilir. item.bin, mob.bin ve npc.bin gibi temel dosyaların orijinal haline uygun olarak yerleştirilmiş olduğundan emin olunmalıdır. Ayrıca, client üzerinde yapılan modifikasyonların emülatöre uyumlu olup olmadığı da kontrol edilmelidir.

Ağ Ayarları ve Güvenlik Duvarı

Bazı durumlarda, güvenlik duvarı veya antivirüs programları, Knight Online özel sunucusuna erişimi engelleyebilir. Bu tür programlar, sunucu IP adresine veya port numaralarına erişim sırasında engelleme yapabilir. Bu nedenle, güvenlik duvarı ayarlarında KnightOnLine.exe dosyasına izin verildiğinden emin olunmalıdır. Aynı zamanda, internet bağlantısında mevcut bir stabilite problemi varsa, bu da hata ile sonuçlanabilir.

Knight Online Bot Kullanımı ve Hata İlişkisi

Bazı oyuncular, oyun süresini kolaylaştırmak için KO bot veya benzeri araçlar kullanabilir. Ancak bu tür programlar, sunucu tarafında filtreleme sistemleri tarafından tespit edildiğinde 1299 10061 hatası gibi uyarılar verebilir. Bu yüzden, özel sunucuların kullandığı guard ve filter sistemlerine dikkat edilmelidir. Eğer bir bot kullanıyorsanız, bunun sunucunun kurallarına uygun çalıştığını doğrulamak gerekir.

Sonuç

1299 10061 hatası, Knight Online özel sunucularında karşılaşılabilecek yaygın ve çözülebilir bir hatadır. Hem sunucu hem de istemci tarafında yapılacak kontrollerle bu hata başarıyla giderilebilir. Bu süreçte, serverfiles, client edit, emulator uyumu ve ağ ayarları gibi kritik unsurlar gözden geçirilmelidir. Oyun deneyiminizi kesintiye uğratmamak adına, bu hatayı çözmek için sistemli bir yaklaşım benimsemek büyük fayda sağlayacaktır.

What is Error 1299 10061 and How to Fix It?

Error 1299 10061, which occurs during gameplay on Knight Online private servers, can seriously affect players' in-game activities. This error usually stems from connection issues between the server and the client or some configuration problems. Therefore, detecting and resolving this error with correct steps is quite important. For users active in the KO private server world, resolving this error quickly will allow them to have a more enjoyable gaming experience.

Source of the Error

Error 1299 10061 is typically a client-side error code. This error may occur when a disconnection happens between the KnightOnLine.exe file and the server. This situation could be due to incorrect server settings, outdated client versions, or errors in network configurations. Additionally, incompatible configurations made for emulators developed for specific private servers (e.g., USKO, ROFD) might also trigger this error.

Suggestions for Players Experiencing Error 1299 10061 on Knight Online Private Servers

Firstly, checking the server files for error resolution is necessary. Contacting your server administrator and asking whether the serverfiles are up-to-date would be a good starting point. If there is a problem with the server files, this error may continue to appear. Especially in KO emulators, minor configuration errors might cause this message to appear. Therefore, ensure that the Zone Server and Game Server structures running on the server side are properly configured.

What Should Be Done on the Client Side

On the client side, the integrity of your Knight Online client files must be checked. For players who perform client edits, certain file corruptions may trigger this error. Ensure that fundamental files such as item.bin, mob.bin, and npc.bin are placed correctly according to their original state. Moreover, verify that modifications made to the client are compatible with the emulator being used.

Network Settings and Firewall

In some cases, firewall or antivirus programs might block access to the Knight Online private server. Such programs can prevent access to the server IP address or port numbers, triggering this error. Therefore, make sure that KnightOnLine.exe is allowed through your firewall settings. Additionally, if there is instability in your internet connection, this too could result in the error.

Relationship Between Knight Online Bot Usage and the Error

Some players may use KO bots or similar tools to ease their gameplay. However, these tools may trigger warnings like error 1299 10061 when detected by filtering systems on the server side. Therefore, care should be taken regarding the guard and filter systems used by private servers. If you are using a bot, ensure that it complies with the server rules.

Conclusion

Error 1299 10061 is a common and resolvable error that can occur on Knight Online private servers. This error can be successfully resolved by performing checks on both the server and client sides. In this process, critical elements such as serverfiles, client edits, emulator compatibility, and network settings should be reviewed. Adopting a systematic approach to resolve this error will significantly help avoid interruptions in your gaming experience.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt