[1.453] Reign Of The Fire Drake[Server Files]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 80

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
evet beyler yakın zaman içinde uğraştığım dosyalar vardı malesef yarım bırakmak zorunda kaldım çok sıkıntılı bir işti zaten tek yapmamın sebebi zevk içindi o versionu çok sevdiğim için 😀 gelelim niye bıraktığıma userinout paketlerini çok aradım yani harbi aradım czcombo source larında bile aradım ama malesef bulamadım paket dinleyecek bir serverda olmayınca mecburen bıraktım zaten şuana kadarda en çok ben geliştirmişim o paketi bilen birinin olduğunu sanmıyorum.

yapımda emeği ve yardımı geçen

Longh0rn(şevki aga)

Anderson reyiz

Nero(tamer panpa)

AKUMA(ayhan abi)

sonsuuuuuz teşşekürler😀

04.12.2014 Link Yenılenmıştır..

Server Files,Database: Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

USKO 1453 Client: Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

Client in içinden XPatch.exe yi silmeyi unutmayınız (xtrap klasörünün içinde değil.!)

KO.exe Launcher hatası bypass edilmiştir,çıkışta internet sayfası açması kaldırılmıştır,multiclient desteklidir,unpack dir,xtrap aktifdir.
Reign Of The Fire Drake (ROFD) Sunucusu ve Server Dosyaları Hakkında Detaylı Bilgi

Knight Online Private Server dünyasında önemli bir yere sahip olan Reign Of The Fire Drake (ROFD), severek oynanan sunuculardan biridir. Bu sunucu özel dosya yapısı, gelişmiş sistemleri ve aktif topluluğuyla dikkat çeker. ROFD, Knight Online oyununun eski fanları için nostaljik bir deneyim sunarken, aynı zamanda yeni oyuncular için de keyifli bir macera vadetmektedir.

ROFD Server Dosyalarının Özellikleri
ROFD sunucusunun server dosyaları, özellikle emulator ve database tarafında özelleştirilmiş yapılar içerir. Bu dosyalar sayesinde sunucu, Cap 83, Cap 70 gibi farklı seviye sınırlamaları sunabilir. Oyuncular, bu sınıflandırmalar sayesinde kendi yeteneklerine uygun bir oyun deneyimi yaşarlar. item.bin, mob.bin[/BR][/BR]
Sunucu Sistemleri ve PvP Dinamikleri
ROFD sunucusu, PvP odaklı bir yapıya sahiptir. Özellikle Karus ve El Morad savaşları, sunucunun en popüler etkinliklerindendir. Oyuncular, savaşlarda Warrior, Rogue, Mage, Priest gibi sınıflarla yer alarak stratejik savaşlar yürütebilirler. Bu savaşlarda kullanılan eşyalar, Chitin Shell, Iron Necklace gibi özel itemlerdir.

Oyuncu Gelişim ve Bot Kullanımı
Sunucu üzerinde oyuncuların gelişimini desteklemek adına Bot sistemleri de mevcuttur. KO Bot ve benzeri sistemler sayesinde oyuncular, karakterlerini daha hızlı geliştirebilirler. Ancak bu sistemlerin fair-play prensiplerine uygun şekilde kullanılması önemlidir. Macro bot gibi sistemler ise sunucu yönetimi tarafından sıkı denetlenir.

ROFD İçin Gerekli Dosyalar ve Yapılandırma[/BR][/BR]ROFD sunucusuna bağlanabilmek için özel client dosyaları gereklidir. Bu dosyalar, KnightOnLine.exe üzerinden çalıştırılır. Ayrıca, zone server yapılandırması, ebonyshard gibi özel alanlar için ayrılmıştır. Bu yapılar, sunucunun stabil çalışmasını sağlar.

Sunucu Tanıtımı ve Topluluk Katkısı
Knight Online Private Server dünyasında ROFD tanıtımı, aktif forumlar ve sosyal medya kanalları üzerinden yapılmaktadır. Knight Lobby gibi siteler, sunucuların duyurusunu yaparak oyunculara ulaşmayı hedefler. ROFD, bu platformlarda da sıklıkla yer alır ve oyuncuların ilgisini çeker. Topluluk desteği, sunucunun gelişiminde önemli rol oynar.

Detailed Information About Reign Of The Fire Drake (ROFD) Server And Its Files

Knight Online Private Server world includes ROFD which stands out with its unique gameplay experience and active community. This server, known as Reign Of The Fire Drake, attracts many players with its customized file structure, advanced systems, and nostalgic value for old fans, while also providing enjoyable adventures for newcomers.

Features of ROFD Server Files
The server files of ROFD contain specialized structures on both emulator and database sides. These files allow the server to offer different level caps such as Cap 83 and Cap 70. Players can enjoy tailored gaming experiences based on their skill levels. Key files like item.bin and mob.bin are essential components of this system.

Server Systems and PvP Dynamics
ROFD is designed with a focus on PvP. Battles between Karus and El Morad are among the most popular events. Players engage in strategic warfare using classes like Warrior, Rogue, Mage, and Priest. Items such as Chitin Shell and Iron Necklace play crucial roles during these battles.

Player Progression and Bot Usage
To assist player progression, the server supports bot systems. Tools like KO Bot help players level up faster. However, it's critical that these tools align with fair-play principles. Systems like macro bot are strictly monitored by server administrators.

Required Files and Configuration for ROFD
To connect to the ROFD server, specific client files are required. These are run through KnightOnLine.exe. Additionally, zone server configurations, especially for areas like ebonyshard, ensure stable performance of the server.

Server Promotion and Community Contribution
In the Knight Online Private Server scene, ROFD is promoted through active forums and social media channels. Websites like Knight Lobby aim to reach players by announcing servers like ROFD. ROFD frequently appears on these platforms, drawing player interest. Community support plays a significant role in the server’s growth.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)